Buitendouches

Wat zijn buitendouches?

Buitendouches zijn heel simpel gezegd, douches die buiten zijn geplaatst. Als de temperaturen weer eens oplopen is er natuurlijk niets fijner dan heerlijk onder een koude douche te kunnen staan. Met een buitendouche hoef je hiervoor niet meer naar je badkamer, maar kun je van dit heerlijke gevoel genieten in je eigen achtertuin! Na een lekkere verfrissende douche kan je zelf in het zonnetje opdrogen. Ideaal als je kinderen hebt die anders met natte voeten door het huis rennen, of als je zelf wilt besparen op wasgoed.

Achtertuin

Voordelen buitendouches

Naast bovengenoemde voordelen zijn er nog meer pluspunten aan buitendouches. Zo wordt een buitendouche ook vaak aangeraden als je een zwembad, jacuzzi of sauna hebt geïnstalleerd. Als je namelijk eerst een douche neemt in je buitendouche ben je een stuk schoner wanneer je in je zwembad, jacuzzi of sauna stapt. Er komt een stuk minder vuil in de filters terecht en je hoeft je zwembad of jacuzzi veel minder vaak schoon te maken. Hierdoor vermindert het werk voor jezelf, en verleng je tegelijkertijd de levensduur van je zwembad, jacuzzi of sauna.

Schoon

Ook als je helemaal bent opgewarmd na het gebruiken van je jacuzzi of sauna, is het vaak erg fijn om even lekker af te kunnen koelen onder je buitendouche. Net als wanneer de kinderen de middag spelend in de tuin hebben doorgebracht, of je zelf hard in de tuin hebt gewerkt. Het is altijd mogelijk om even lekker op te frissen onder de buitendouche. Geen vieze natte voeten vanaf de badkamer, vanaf nu kan iedereen onder de buitendouche!