Een goede nachtrust is belangrijk voor je lichaam

Veel mensen beseffen niet, of denken er nooit bij na hoe belangrijk een goede nachtrust is voor je gezondheid en je doen en laten. Dit begint niet alleen bij een goed bed, maar minstens zo belangrijk is een matras. Een matras 90×210 van Perfecthomeshop geeft je de ondersteuning en het comfort die je nodig hebt om goed te slapen. Uitgerust en fit wakker worden is essentieel voor je prestaties bij je dagelijkse werkzaamheden en je werk. De onafhankelijk kernen van de matrassen zorgen ervoor dat iedereen de goede ondersteuning krijgt.

matras 90x210

Voordelen van onze matrassen

Koop je het matras 90×210 dan mag je zelf de toplaag kiezen. Traagschuim, kokosvezels, latex, comfortschuim of vind je koudschuim de juiste keuze. Kwaliteit staat bij ons bovenaan het lijstje, alle matrassen voldoen ook aan de strenge E.U. wetgeving voor de veiligheidsnormen. Onze matrassen zijn voorzien van de beste materialen, dit merk je aan de hoge mate van comfort tijdens het slapen. Meer dan 40 verschillende formaten matrassen in het assortiment, voor ieder gewicht de juiste matras. Perfecte luchtcirculatie door de afzonderlijke veren en ademend schuim. Ieder matras is voorzien van een afritsbare hoes om de hygiëne te garanderen.

matras 90x210

Kies de gewenste ondergrond voor het comfort

Niet iedereen houdt van hetzelfde comfort van een bed. De één houdt van een harde stevige ondergrond ter ondersteuning van het lichaam, de ander vind een beetje zacht comfortabeler om op te slapen. Kies de juiste ondergrond met matras 90×210, op die manier wordt je iedere morgen uitgerust en fris wakker om de dag te starten. Bij een platte ondergrond, bijvoorbeeld een houten bodem heb je een stevige ondergrond. Met een boxspring zorg je ervoor dat het matras wordt geabsorbeerd, hierdoor heb je een zacht en comfortabele ondergrond. Bij een lattenbodem heb je een perfect luchtdoorstroming onder het matras.