Ombouw afval container

Ombouw afval container

Voor in mijn tuin kocht ik laatst een ombouw afval container. Ik kreeg steeds meer containers in mijn tuin. Niet alleen voor restafval maar ook voor groente, fruit en tuinafval, papier en plastic. Hoewel ik erg voor het scheiden van afval ben, vond ik al die containers in mijn tuin geen gezicht. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een ombouw voor mijn afval container. Deze vond ik bij ProPetto.

Ombouw afval container in verschillende uitvoeringen

Ombouw afval containerEr zijn verschillende materialen en modellen mogelijk. Zo is er een stalen variant met een deksel waar je gemakkelijk bij de container kunt om afval weg te gooien en aan de voorkant een rolluik of deur zodat je gemakkelijk de containers aan de straat kunt zetten om ze te laten legen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een houten opbouw voor je afval container. Bij de houten variant kun je kiezen voor een model met een deur aan de voorkant of  een model op wieltjes dat je over de containers heen plaatst.

Een nette oplossing voor je tuin

Wij hebben gekozen voor een dubbele containerkast die gekoppeld is aan een een enkele. Hierdoor kunnen we drie afval containers krijgt. Het is een hele verbetering om de containers netjes weggewerkt te hebben in je tuin.