Wat een backlink voor de vindbaarheid van je website

Een backlink is een hyperlink in een tekst die verpakt wordt in een andere tekst die niet op je eigen website staat. Dat klinkt wellicht ingewikkeld maar het is niet zo moeilijk. Het is een kwestie van begrijpen hoe websites worden opgebouwd en de waarde die links daarbij spelen. Laten we dus eerste eens kijken naar de opbouw van een website en waar en wanneer hier links bij aan te pas komen.

Een backlink als onderdeel van je websitestructuur

De structuur van je website is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Een daarvan is de technische kant. Je website moet aan bepaalde technische eisen voldoen om hoog te scoren. Het meest recente voorbeeld daarvan is het SSL veilheidscertificaat. Een ander onderdeel is de content van je website. Teksten moeten goed geschreven en informatief zijn en bovendien goed aansluiten bij wat je aanbiedt. Het derde onderdeel is de off-site SEO. Dat zijn de teksten en links die van buiten je eigen website komen, maar die wel doorlinken naar jouw website. Des te groter het web met relevante links, des te beter je website scoort. 

Makkelijk bestellen en om advies vragen

Nu je weet welke meerwaarde backlinks voor je website hebben wil je natuurlijk zo snel mogelijk bestellen. En dat kan via de online winkel van SEO Marketing Deals. Je plaatst eenvoudig je bestelling en als je vragen hebt over je bestelling of je wilt eerst meer informatie stuur je een email. Je krijgt meestal binnen 24 uur antwoord op je vragen.