detachering financiële dienstverlening

Ben jij wel of niet geschikt voor detachering?

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om tijdelijke krachten in te huren middels detachering. Denk hierbij aan detachering financiële dienstverlening en detachering in de IT. Misschien denk jij er ook wel over om je aan te melden bij een detacheringsbureau. Maar ben je hier eigenlijk wel geschikt voor en ga je dit wel leuk vinden? Hieronder lees je hier meer over.

detachering financiële dienstverlening

Detachering is wel iets voor jou

Ga je graag een uitdaging aan en vind je het leuk om flexibel te zijn? Doe je graag ervaring op bij verschillende bedrijven en wil je aan jouw netwerk bouwen? Dan is detachering waarschijnlijk zeker wel iets voor jou. Je krijgt de kans om bij verschillende bedrijven aan het werk te gaan, je komt met veel mensen in contact en door de afwisseling is het zeker uitdagend.

Detachering is niets voor jou

Wil je graag lang bij een bedrijf blijven werken en je hier volledig voor inzetten? Houd je er niet van om flexibel te zijn en heb je niet zoveel behoefte aan een uitgebreid netwerk? Dan kun je beter niet kiezen voor detachering. Het is dan waarschijnlijk beter voor jou om gewoon vast in dienst te gaan. De kans is groot dat je het dan veel meer naar je zin hebt.