Mooie handgemaakte meubels van de Nederlandse fabrikant Imperial Collection

Wanneer je op zoek bent naar zeer mooie handgemaakte meubels dan moet je eens naar de Imperial Collection gaan kijken. Deze meubels worden ontworpen en gemaakt door een Nederlandse fabrikant en zijn van speciaal schuim gemaakt welke brandwerend zijn. Zo waren wij al een tijd bezig om ons interieur te veranderen alleen wisten wij niet waar wij moesten beginnen. Daarom hebben wij advies gevraagd aan een van de medewerkers van deze fabrikant. Met de hulp van een stappenplan kwamen wij langzaam aan zeer leuke ideeën voor onze woonkamer. Te beginnen met een leuke en comfortabele bank.   Imperial Collection

 Blu Interior Design

Niet alleen kan je bij deze Nederlands fabrikant mooie ambachtelijke en duurzame meubels kopen van de Imperial Collection maar je kan ook van het merk Blu Interior Design leuke accessoires halen te denken aan:

  • Stoffen en behang
  • Spullen voor de kinderkamer
  • Spullen, te denken aan kussens, lampen, Chinees porselein
  • Lampen

Genoeg spullen om je huis mee op te knappen. Zo hebben wij behalve een zeer mooi bankstel ook leuke verlichting gekocht, zo creëer je een gezellige sfeer in huis. Maar ook de nieuwe gordijnen en de kussens op de bank maken alles tot een zeer gezellig geheel. Beslist de moeite waard om een bezoek aan deze winkel te brengen.