Aanleg kunstgrasveld

De voordelen van kunstgras zijn natuurlijk dat het veel minder onderhoud nodig heeft (af en toe even borstelen met een bezem is voldoende). Dit bespaart kosten. Het maakt ook niet uit of de ondergrond nu wel of niet vruchtbaar is. Ook is langdurige droogte of juist langdurige regenval niet meer van invloed op de grasmat. Voor mensen met allergie of hooikoorts is kunstgras vaak een goed alternatief.

Bij BTL vind je de juiste vakmensen

BTL is een landelijk bureau dat zich inzet voor duurzame oplossingen in de buitenruimten. Hierbij horen ook sportvelden. Zij hebben ook ervaring met het aanleggen van kunstgrasvelden. Voetbal, tennis of hockey hebben allemaal een specifieke aanpak nodig en die kennis is bij BTL aanwezig door jarenlange ervaring.

BTL biedt ook andere diensten aan, zoals renovatie en onderhoud van kunstgrasvelden. BTL kiest daarbij altijd voor duurzame oplossingen die toekomstbestendig zijn.

Meer toepassingen kunstgras

Kunstgras kan ook een uitstekende oplossing zijn voor speelplaatsen of tuinen.

Vooral mensen die last van hooikoorts hebben zullen dit een goed alternatief vinden. Er is speciaal kunstgras met een speciale ondergrond op de markt die bestand is tegen het gedrag van wild rennende en spelende kinderen. Dit is veiliger en vriendelijker dan de rubberen tegels die je ook vaak ziet. Bij gewoon gras kunnen er nog wel eens plassen en kuilen ontstaan na een natte periode. Bij kunstgras is de kwaliteit van de grasmat stabiel en daardoor ook veiliger.

Heb je nog twijfels of vragen over kunstgras?

Bij veel mensen is er weerstand tegen kunstgras. Het kan dan helpen als je even praat met iemand die er verstand van heeft. Bij BTL is dat Michiel Cox, senior projectleider en bereikbaar op zijn mobiele telefoon op nummer 06-55698719.