hottub-bestellen

Verschillen tussen kachel en elektrische hottubs

Een kachel hottub is de originele variant van de hottub, het geeft de meest authentieke ervaring en is op veel plekken te plaatsen, doordat het geen elektriciteit nodig heeft. Een elektrische hottub is daar een stuk beperkter in. Een kachel hottub is heeft ook een veel minder hoge prijskaart dan een elektrische. Een kachel hottub kan je al in 2 uur op te warmen terwijl een elektrische daar toch wel 15 uur voor nodig heeft. Het kost een stuk minder geld om een kachel hottub te bezitten doordat je niet constant de hottub warm hoeft te houden om er op elk moment in te stappen. Het is namelijk heel erg zonde van de elektriciteit die je gebruikt.

Het onderhouden van je hottub

Een hottub kuip van LDPE kunststof bespaart je veel tijd, het heeft namelijk geen onderhoud nodig, deze hottubs hebben geen chemicaliën nodig om te worden onderhouden. Je hoeft alleen maar normaal water te gebruiken, wat het een stuk gebruiksvriendelijker maakt. De hottub moet wel regelmatig ververst worden met nieuw water zoals alle hottubs om het fris te houden. Een voordeel van de LDPE kunststof hottub is dat je het water uit de hottub nog steeds voor andere dingen kan gebruiken doordat er in het water geen chemicaliën zitten. Ideaal om met dat water de planten in de tuin nog mee te sproeien.

Waarom zou je kiezen voor een hottub?

Je kinderen zullen het vast al wel eens gevraagd hebben, ze willen een hottub kopen voor in de tuin. Een hottub is niet alleen leuk voor de wat oudere kinderen, het is voor jou zelf ook heerlijk om in te kunnen ontspannen. Na een zware dag op werk is het toch heerlijk om te weten dat je zo je hottub in kan gaan stappen. Het is tegenwoordig helemaal niet meer nodig om naar de spa te gaan. De spa is ook in jouw tuin gewoon mogelijk. Een stuk dichterbij en in het comfort van je eigen huis met snacks en een lekker wijntje.