bruiloft videoreportage

Bruiloft videoreportage? Van Essen Producties!

Jullie bruiloft is een bijzondere dag waar jullie waarschijnlijk vaak aan zullen terugdenken. De herinneringen aan deze dag zullen niet snel vervagen, zeker niet wanneer je deze dag op de gevoelige plaat laat vastleggen. Dit kan bijvoorbeeld door een reportage van video en/of foto’s. Bij Van Essen Producties kun je terecht voor een bruiloft videoreportage. Het is een bijzondere manier om jullie bruiloft vast te laten leggen. De video kun je zo vaak terugkijken als dat je wilt, zo herinneren jullie deze bijzondere dag altijd precies zoals het was.

Jullie bijzondere dag op bewegend beeld

Mijn man en ik zijn inmiddels al een aantal jaar getrouwd, maar kijken nog vaak onze bruiloft videoreportage terug. Het blijft bijzonder om deze dag terug te zien op bewegend beeld. Het voelt dan een beetje alsof je het weer helemaal meemaakt. Zo’n videoreportage brengt de sfeer uiterst goed over, dat maakt het iedere keer weer leuk om terug te kijken. Van Essen Producties heeft destijds voor ons een bruiloft videoreportage verzorgd. We zijn erg tevreden over hoe de productie verliep en het uiteindelijk resultaat. Dat is de reden dat we dit graag met jullie wilden delen.

bruiloft videoreportage

Wij zijn erg tevreden

Op onze dag zelf was Rob, de cameraman op tijd aanwezig op de locaties. Het filmen begon bij ons thuis, bij het omkleden en het opmaken voor onze bijzondere dag. Vervolgens ging Rob mee naar onze trouwlocatie, waar hij de ceremonie opnam. Ook was hij aanwezig tijdens het feest, waar hij leuke beelden opnam van het dansen en de lol die we allen daar beleefden. Tot op de dag van vandaag zijn we erg tevreden met onze trouwfoto.