20ft container

Een eigen werkplaats

Soms moeten er werkzaamheden uitgevoerd worden op de bouw waarbij het een vereiste is dat je droog en zonder wind je werkzaamheden kunt doen. Door een 20ft container om te bouwen tot een werkplaats, heb je een perfecte ruimte om bijvoorbeeld laswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Wist je dat het zelfs mogelijk is om bijvoorbeeld een afzuiginstallatie te monteren om de giftige dampen, die tijdens het lasproces vrijkomen af te zuigen? Op deze manier werk je veilig en op de juiste manier.

Opslaan van materialen

Helaas is een bouwerij een eenvoudige prooi voor inbrekers om materialen te stelen, vaak ligt er hout of andere onderdelen van een gebouw alleen onder een plastic zeil. Door gebruik te maken van een 20ft container, heb je de mogelijkheid  om je producten en materialen op een veilige en droge wijze op te slaan. Maak je gebruik van meerdere containers, kun je een grote opslagruimte maken. Voordeel hiervan is ook dat je de containers eenvoudig naar een andere locatie kunt verplaatsen als de bouw gereed is.

20ft container
The national flag of Ireland on a large number of metal containers for storing goods stacked in rows on top of each other. Conception of storage of goods by importers, exporters

Compleet ingericht

Wanneer je meer nodig hebt dan alleen een lege 20ft container, kun je bij gebrvermeertransport.nl een container ook om laten bouwen tot een professionele opslagruimte. Verlichting, stellingen en een krachtstroomaansluiting zijn bijvoorbeeld opties die je in kunt laten bouwen, op deze manier heb je een professionele opslagruimte welke ook nog eens comfortabel is om mee te werken. Ook wanneer je speciale wensen hebt voor een container, zijn er mogelijkheden om deze in te bouwen.