5 zomeractiviteiten met vrienden wat niet veel geld kost.

Alle student ben je het liefst fulltime bezig met sociale bezigheid. De meeste studenten hebben echter ook een bepaald budget om te leven en kunnen niet elke dag uitstapjes maken. Jouw bijbaan sluist best wel wat binnen, maar elke uitgave die je kunt minderen is mooi meegenomen. Daarom hebben wij 5 goede activiteiten die je met vrienden kan doen wat niet veel geld hoeft te kosten in de zomer! Ook niet onbelangrijk: met deze sociale bezigheden kun je 

1. Skeeleren.
Hoe leuk is het om de natuur in te gaan met vrienden, sportief bezig te zijn en ondertussen de hele week te bespreken? En nog wat, het kost verder geen geld (behalve het aanschaffen van de skeelers, maar ook daar is wellicht een kennis lief voor aan te kijken).

2. Chillen in de tuin.
Neem een krat bier mee, een paar flessen wijn en wat ijsblokjes. Ga lekker bij elkaar in de tuin liggen. Zo kan je gezellig bijkletsen met je vrienden, bruin worden en gezellig wat drinken met elkaar.

3. Organiseer een leuke pub quiz.
Bedenk de leukste vragen voor jou en je vrienden en zorg dat iedereen wat te drinken meeneemt. Je zal zeker weten een hilarische avond hebben met je vrienden en het kost je bijna niks!

4. Organiseer een themafeest
Ken jij iemand met een beetje ruime tuin? Organiseer een leuk feest thuis waarbij iedereen zijn eigen drank moet meenemen. Gooi er een thema in en ga los in creativiteit. Een foute 80’s party doet het altijd goed, of noem gewoon een kleur als thema. Veel hoeft dit niet te kosten, want met een kratje bier en wat sminck of gerecyclede kleding ben je al een eind. Hou het klein of ga even los met tape voor het anderhalve meter effect.

5. Bootcampen
Bedenk een leuke bootcamp met vrienden 2 keer in de week. Sportief, goedkoop en gezellig! Afstand houden is hierbij ook best goed te doen als je dit plant.

Je kan hierop nog veel leuke andere variaties maken die goedkoop, sociaal en leuk zijn voor in de zomer. En heb je toch nog wat extra geld nodig? Studentenvacature heeft altijd wel wat (studiegerelateerd) werk voor je.