thalgo-silicium-lifting-correcting-eye-cream

Thalgo

Het begon allemaal met één man die een grote passie had. André Bouclet raakte geobsedeerd met de mariene wereld en de therapeutische en farmaceutische voordelen die de oceanen met zich meebrengen. Hij was sterk overtuigd van het potentieel van oceanen en algen en richtte daarom in 1964 het merk Thalgo op. Samen met biologen en onderzoekers heeft het merk veel onderzoek verricht naar de voordelen die algen hebben te bieden voor ons lichaam. De producten waren toen nog vooral gericht op de gezondheid van het lichaam en het bestrijden van huidproblemen.

Thalgo

Vanaf 1978 is het merk ook cosmetische producten gaan produceren die een belangrijke rol gingen spelen in de wereld van schoonheid en welzijn. Vandaag de dag vertrouwen al meer dan 12.000 professionals op de maritieme producten van Thalgo. Spa’s, schoonheidssalons en centra voor thalassotherapie wereldwijd maken gebruik van de geweldige producten die zijn geïnspireerd door de vijf oceanen. 

Alle producten van Thalgo voldoen aan strenge normen op het gebied van resultaat. Stuk voor stuk dienen de producten zichtbaar de schoonheid en gezondheid van de huid te verbeteren. De producten kunnen worden gebruikt voor professionele behandelingen, maar gelukkig kan je ook gewoon thuis genieten van wat de vijf oceanen jouw huid te bieden hebben. Zo shop je alle producten van het Franse maritieme merk natuurlijk bij Beautyfashionshop. 

Bij Beautyfashionshop vind je onder andere de befaamde Thalgo Hydra Marine 24H Cream. Deze dagcrème biedt een intensieve hydratatie voor de huid en zorgt ervoor dat de vochtbalans wordt hersteld. De formule hyalurophyline zorgt ervoor dat de hydratie tot wel 24 uur duurt en voor een frisse en gezonde uitstraling. Ook de Thalgo Collagen Eye Roll-On is een populair product. Deze roller bevat een super geconcentreerde formule met collageen die de huid rondom de ogen weer laat stralen. Donkere kringen en opgezwollen ogen worden direct verminderd na het aanbrengen en de maximale toevoeging van vitaminen geeft een frisse oogopslag. Ook de Thalgo Refreshing Exfoliator is zeker het proberen waard. Dit is een zachte peeling die de huid tot diep in de cellen reinigt en dode huid verwijdert. Een gladde en stralende huid gegarandeerd.

thalgo-perfect-matte-fluid

Je vindt al deze fantastische producten natuurlijk bij Beautyfashionshop. Maar we bieden nog veel meer producten van Thalgo aan. Probeer de producten uit en zie wat de oceaan kan betekenen voor jouw huid. Bij Beautyfashionshop shop je altijd voor een vaste lage prijs en geniet je van de beste aanbiedingen.