logo

Restauratie glas in lood Ruitenheer

Ruitenheer glas in lood atelier

Voor restauratie glas in lood kan je terecht bij het bedrijf Ruitenheer in Nijmegen.
Bij restauratie glas in lood gaat het vaak om grote projecten. Het glas word bij glas in lood met het jaar dunner, dus hoelanger je glas in lood hebt hoe dunner het glas in lood wordt en sneller breekt. Dat wil je natuurlijk niet, daarom bestat er restauratie glas in lood bedrijf Ruitenheer. Dit bedrijf maakt het paneel en de ruitjes weer helemaal schoon. De ruitjes worden weer opnieuw in het lood gezet.
Vervolgens wordt het dichtgekit met speciale glazenierskit. Het glas in lood is weer bestand tegen alle weersomstandigheden.glas in lood

Mijn ervaring

Ik heb thuis ook een glas in lood raam en die was erg dun vertelde iemand mij. Ik ben gaan zoeken naar restauratie glas in lood en kwam op de site van Ruitenheer restauratie glas in lood terecht. Dit was een duidelijke site met goede informatie. Ik ben gaan bellen en heb een afspraak gemaakt. De werknemers vroegen mij wat er moest gebeuren en zij zijn hier bij mijn huis mee aan de slag gegaan, na enkele uren was mijn glas in lood raam weer zo goed als nieuw. Dankzij het bedrijf Ruitenheer kan ik weer genieten van mijn glas in lood raam!