Geboortekaartjes jongens

Mooie en hippe geboortekaartjes bij Kissgeboortekaartjes.nl

Ben je op zoek naar een leuk en trendy geboortekaartjes jongens? Dan ben je bij Kissgeboortekaartjes.nl aan het goede adres. Of je nu een stoere kaart, een kaart met dieren, retrokaart of een kaart met een foto van je baby wilt. Dit is de site waar je de allerleukste geboortekaartjes kunt vinden en samenstellen.

Hoe werkt het? Als je een mooie kaart hebt uitgezocht, kun je aan de hand van een handig stappenplan precies zien hoe je je geboortekaartje zelf kunt opmaken. Hierbij kun je variëren in lettertype, grootte, kleur etc. zodat je je eigen unieke geboortekaartje samenstelt. Heb je het kaartje eenmaal opgemaakt, dan kun je met een gratis proefdruk meteen bekijken hoe het er later uit komt te zien. Je krijgt hiervoor een eigen account waarop je je geboortekaartje kunt bekijken, heel handig!

1430997942.8047Onafhankelijk van het ontwerp, is de prijs van een geboortekaartje altijd €1,50. Deze prijs is inclusief ontwerp, print en btw. Bovendien worden de geboortekaartjes op stevig 350 grams glans papier geprint waardoor je een kwalitatief hoogwaardig kaartje krijgt.

Kijk snel verder voor meer inspiratie op kissgeboortekaartjes.nl en maak je eigen bijzondere unieke geboortekaartje!