Inebrya shampoo

Inebrya shampoo 

Shampoo is een artikel dat behoort tot cosmetica. Het is een product om je haren mee te wassen en te reinigen. Het gaat dan meestal om een vloeibare zeep. Er zijn shampoos voor verschillende wensen en verschillende haar- en huidtypes te vinden. Inebrya is een merk van onder andere shampoos en de Inebrya shampoo is een hoogwaardig product.

Wat is Inebrya?

Inebrya werd opgericht in 1999. De naam komt van het Italiaanse woord ‘Inebriare’ dat staat voor blijdschap, vreugde en energie. Het merk kenmerkt zich door zijn onweerstaanbare geuren, stijlvolle en kleurrijke verpakkingen, zachte en soepele texturen en structuren die erg romig zijn. Elk Inebrya product heeft een sterke verleidingskracht en kan iedereen naar een alternatieve wereld leiden die bestaat uit schoonheid, comfort en warmte. Maar de Inebrya-wereld is daarnaast ook een wereld van hoogwaardige functies en prestaties, bestemd voor kappers en haar liefhebbers die het hoogst haalbare willen bereiken met hun producten.

Verschillende soorten

Als je blond haar hebt, is Inebrya Blondesse een goede shampoo keuze voor jou. Als je krullend haar hebt, heb je altijd een speciale shampoo nodig. Inebrya heeft hier ook een variant voor, namelijk Inebrya Curly Plus. Als zilvershampoo, kan je de Inebrya No-Yellow proberen die geen gele strepen achterlaat. Naast shampoo heb je ook verschillende maskers en stylingsproducten. De Inebrya conditioner zorgt voor een heerlijke geur en zacht haar.