parttime vacatures in Veldhoven

Parttime vacatures in Veldhoven vinden

De leukste parttime vacatures in Veldhoven zijn te vinden bij de McDonald’s. Hier liggen de banen bijna voor het oprapen. Regelmatig kan je op hun website de leukste banen vinden waarop je kan reageren. Dit kan je doen door middel van het sturen van een Whatsapp bericht, maar het is ook mogelijk om online een formulier in te vullen.

Als klein kind droomde ik er al van om ooit in deze fastfood keten te gaan werken. Elke keer als wij hier gingen eten was het al een feest. Wat voor een feest zal het dan wel niet zijn als ik hier kon werken.

Veel parttime vacatures in Veldhoven te vinden

Ben jij positief ingesteld en kan je goed om gaan met klanten, dan kan deze baan jij op het lijf geschreven zijn. Tevens is een vereiste dat je goed met jouw collega’s overweg kan. Voldoe je aan al deze punten dan is het zeker raadzaam om op een vacature te reageren.

Samen met een goede vriend zijn wij nu crewlid bij de McDonald’s. Omdat wij 18 jaar zijn mogen wij in de keuken helpen. Zelf heb ik al een keer aan de counter gestaan en dat vond ik erg leuk werk om te doen.