Zanger gezocht? Top 7 betaalbare zangers voor jouw event

Ben jij op zoek naar een zanger, maar wil je geen fortuin uitgeven aan een optreden van Marco Borsato of Wolter Kroes? Wij hebben de uitkomst voor jou! Op het artiestenboekingsplatform Plugify vind je namelijk zangers in allerlei prijscategorieën. Voor ieder wat wils! Wij hebben voor jou de 7 leukste betaalbare opties op een rijtje gezet.

Nederlandstalige zanger

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige volkszanger? Neem dan een kijkje op de artiestenpagina op Plugify van Benny Bakker. Deze allround zanger zingt voornamelijk Nederlandstalig. Denk aan covers van artiesten zoals: Frans Bauer, Andre Hazes, Django Wagner, Marco Borsato, Nick en Simon en Frans Duijts. Naast Nederlandstalige muziek speelt hij ook country en pop muziek.

Pop zanger

Ben je op zoek naar een pop zanger? Neem dan een kijkje op de artiestenpagina van Ryso Jochemsen of Jurriaan Bruinier op Plugify. Beide artiesten zijn jonge zangers die het publiek mee krijgen met hun performance. Ryso doet dat voornamelijk met mooie rustige laid back pop muziek zoals covers van Jack Johnson, Harry Styles en Ed Sheeran. Daarbij gebruikt hij zijn loop station. Jurriaan neemt je mee naar vroeger, denk aan hitjes van The Beatles, Lynyrd Skynyrd en Frank Sinatra tot aan hits van nu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld covers van: John Mayer.

Terug in de tijd

Hitjes van toen zanger gezocht? Dan moet je zanger Skippy met zijn gitaar op je event hebben staan! Skippy zorgt met zijn rauwe doorleefde stem voor een echte vintage sfeer. Hij zingt covers van de tofste artiesten van vroeger, zoals: Elvis Presley, Wild Cherry, The Police, CCR, Queen, The Rolling Stones en The Doors.

Singer Songwriter

Ben je op zoek naar een unieke singer songwriter? Ga dan voor Dion Cuiper. Aldus Dion zelf: “De muziek die ik schrijf klinkt een beetje alsof Jason Mraz & John Mayer samen een zoon geadopteerd hebben die is opgegroeid met Shawn Mendes…” Daarnaast vindt hij het te gek om nummers te spelen die jij mooi vindt. Hij staat dus open voor verzoeknummers.

Country folkzanger

Youngest is een folk artiest, gitarist, pianist en zanger. Na 13 jaar piano ervaring leerde hij zichzelf gitaarspelen en rond zijn 16e begon hij als straatmuzikant. Hij is nu al meer dan 20 jaar actief als allround muzikant. Youngest speelt met name folk, pop en jazz en heeft een prachtig diep en warm stemgeluid. Hij speelt covers van folk artiesten zoals bijvoorbeeld Bruce Springsteen, daarnaast speelt hij ook eigen werk.

Liedjes voor jou op maat geschreven

Ben je op zoek naar een artiest die speciaal voor jouw gelegenheid nummers op maar schrijft? Dan is ‘De Liedjesbrouwer’ de zanger waar jij naar op zoek bent! Hij is dan misschien niet de allergoedkoopste van bovenstaande artiesten, maar hij weet vast en zeker een speciaal nummer voor jullie gelegenheid te schrijven waardoor hij een onvergetelijk moment creëert.

Feest zanger

Ben je op zoek naar een feest zanger voor een schlagersfeest of op zoek naar een verrassingsact? Ga dan voor de enige echte Wilfried Wildschwein. Met zijn act vol Duitse hits omgezet naar Nederlandstalige schlagers, humor en Tiroolse outfit weet hij vast en zeker een spraakmakend optreden neer te zetten.

Bovenstaande artiesten zijn allemaal eenvoudig terug te vinden op het artiestenboekingsplatform Plugify. Typ de naam van de artiest in de zoekbalk, klik op de artiest en beluister zijn video’s. Ook zie je direct de prijzen staan. Interesse? Klik dan op ‘Check beschikbaarheid’ en de artiest komt zelf binnen 24 bij jou terug.