Heftruck cursus

200000059Heftruck cursus op maat

Mijn werk staat vol met heftrucks, ik werk namelijk in een grote loods. Ik ben leidinggevende en vind het belangrijk dat iedereen veilig met de heftrucks omgaan. Een heftruck cursus zou daarom zeker niet verkeerd zijn. Vooral de nieuwelingen onder ons zouden een heftruck cursus moeten volgen.

Ze maken er soms een race van, omdat ze denken dat ze de heftruck wel onder controle hebben. Maar soms gaat het maar net goed, als ik ze dan waarschuw wat er fout kon gaan, lachen ze er een beetje om. PTC Opleidingen heeft de perfecte cursussen op maat, bij PTC Opleidingen heb ik echt het gevoel dat mijn werknemers zich goed bewust gaan zijn over de echte gevaren. Ik heb de cursus aangevraagd en er kon gelijk een werknemer van PTC Opleidingen komen. Ik heb vervolgens de 2-daagse cursus bijgewoond en ik merkte dat mijn werknemers, ook de wat ervaren werknemers, zeer onder de indruk waren. De cursus was zeer goed voorbereid en van hoge kwaliteit.
Ik merk nu dat na de cursus dat het beter gaat op de werkvloer. Het heeft zelfs zo’n goede impact gekregen op mijn medewerkers, dat ze elkaar er op wijzen als ze wat gevaarlijks doen. PTC Opleidingen heeft een topcursus geleverd.