Lego Republic Gunship te gaan kopen

Lego Republic Gunship te gaan kopen, bij BricksDirect

Ben jij van plan om een Lego Republic Gunship te gaan kopen, dan moet je eens op de website van  BricksDirect  gaan kijken. Hier is het mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte pakketten te kopen. Voor mijn broertje was ik op zoek naar een leuk verjaardagscadeau. Elk jaar kom ik hetzelfde probleem tegen, omdat ik nooit iets voor hem weet te vinden. 

Vorige week was ik even bij mijn ouders en broertje op visite. Zie ik mijn broertje aan de tafel zitten met een bouwpakket van steentjes. Dit deed mij aan vroeger denken, toen ik ook de mooiste creaties aan het bouwen was.

Voor mijn broertje ben ik van plan om een Lego Republic Gunship te gaan kopen

Lego Republic Gunship te kopenNa het bezoek aan mijn ouders, had ik gelukkig wel een idee gekregen wat ik aan mijn broertje kon geven. Meteen toen ik thuis kwam heb ik het op het internet gezocht en gevonden. Het bleek dat mijn broertje helemaal verzot was met het bouwen van deze steentjes en daarom was ik van plan om een Lego Republic Gunship te gaan kopen. Via de website van BricksDirect, heb ik dit model gevonden. Deze was zelfs in een tweedehands pakket te koop en dat scheelde enorm in de prijs. Bovendien kan je aan deze blokjes niet zien of ze wel of niet gebruikt zijn.