ford f 150 raptor

Ford F 150 Raptor, de populaire 4×4

Ben jij een echte autofanaat? De Ford F 150 Raptor moet je dan wel kennen. Deze wagen is de populairste 4×4 in heel Amerika en een van de best verkochte wagens. Met een vernieuwd model is deze wagen de laatst gereleasde wagen van de bekende Ford F-series. Deze serie staat bekend voor zijn hoge kwaliteit wagens met een luxe en unieke rijervaring.

ford f 150 raptor

Wat voor jou?

Is deze sportieve 4×4 wat voor jou? Met oneindige opties pas jij de wagen gemakkelijk aan op jouw behoeftes en persoonlijke voorkeuren. Of je nu graag een apart kleurtje op de wagen wil hebben. Of misschien wil jij wel een lederen interieur? Met meer opties zoals rijden op gas of benzine is er enorm veel om uit te kiezen. Met de onboard computer vind jij gemakkelijk de snelste weg naar jouw eindbestemming, of neem jij gemakkelijk telefoontjes van familie en werk op. Met de inparkeer camera’s kun je gemakkelijk en snel inparkeren.  Je kunt ook nog eens kiezen voor getinte ramen voor jouw wagen, altijd fijn dat extra beetje privacy.

In jouw nieuwe Ford F 150 Raptor kun je kiezen tussen een normale of hybride motor. Met de sportieve 5.0 V8 motor kun je overal naartoe. Of ga jij liever voor de milieuvriendelijke optie, de V6 EcoBoost motor. Voor de volledig elektrische optie moet je nog even wachten. Deze uitvoering wordt ergens in 2022 verwacht op de Amerikaanse markt.